Заклади громадського харчування, ресторани та кафе мають сумлінно підійти до облаштування належної вентиляційної системи. Так, випари з кухні, неприємні запахи, продукти згоряння у повітрі можуть зіпсувати клієнтам враження про ресторан. Це надалі негативно вплине на репутацію та розвиток бізнесу. Для ресторанних приміщень оптимальним варіантом є витяжна або змішана, тобто притічно-витяжна вентиляційна система. Остання є найбільш ефективною, оскільки покликана не лише виводити забруднене повітря, а й забезпечити подачу кисню в приміщення. Одним із найважливіших елементів вентиляційної системи є професійні витяжки для кафе, ресторанів чи інших закладів харчування. Яке головне призначення витяжки? Витяжка або,  як ще прийнято називати, кухонний зонт - це елемент вентиляційної системи, який акумулює забруднене повітря в приміщенні, направляючи його через вентиляційні канали на зовні. Тобто зонт витягує пари, гази та інші мікрочастинки, які є в повітрі, забезпечуючи комфортний мікроклімат. Яка витяжка найкраще підійде для професійних кухонь? Необхідно пам'ятати, що на такій кухні відбуваються постійні процеси приготування їжі, які забруднюють мікроклімат всередині. Тому, професійні витяжки для кафе, ресторанів та закладів харчування — це зонти, які відзначаються особливою надійністю та безпекою. Найкращим варіантом будуть витяжки виготовлені з нержавіючої або оцинкованої сталі. Головні переваги:

  • стійкі до високих температур
  • не піддаються деформації та руйнуванню
  • мають довговічний термін служби
  В залежності від типу, професійна витяжка для кафе та ресторану може бути:
  • острівна
  • пристінна
  • симетрична
  Компанія "Берком" спеціалізується на проєктуванні, виготовленні та монтажі професійного вентиляційного обладнання. Для цього ми використовуємо нержавіючу та оцинковану сталь найвищого ґатунку. Переходьте за цим посиланням, щоб ознайомитися з нашими товарами.